torstai 18. helmikuuta 2010

Vanhempaa ja uudempaa valmista

Syksyllä oli Viva-lehdessä malli Novitan Purosta tehtyihin jakkuun ja liiviin, näitä ympyrästä aloitettuja ja lyhennetyillä kerroksilla tehtyjä frilloja yhdistämällä koottuja. Lehden olen laittanut talteen, joten numeroa en muista... Tuli sitten tilaus sellaisesta, värinä Kanervikko. Lankanirppis tietysti suhtautui Puroon vähän nuivasti, mutta lupasi tehdä. Ja pakko myöntää että neulomiskokemus oli oikeasti positiivinen. Sehän oli oikeasti miellyttävää neulottavaa. Vähän oli pakko pätkiä kerää vaihtaessa, että sai värinvaihdot suhteellisen tasaisesti. Puikot taisivat olla kutosen... Kaikki on unohtunut, kun tuo tuli valmiiksi jo jokin aika sitten, mutta käyttäjä, liivi, minä ja kamera osuttiin samaan paikkan yhtä aikaa vasta viime viikonloppuna.

Edestä:
Ja takaa:
Huopuvan tuo tuntui neuloessakin, toivottavasti pysyy edes jonkin aikaa kuosissa niin että kehtaa julkisestikin pitää. Värit ovat kauniit tuossa. Jostain kuulin/luin että tuoKIN lanka olisi poistumassa valikoimista :o( Kun olisi voinut kotimaista kerrankin tukea enemmänkin.

Sitten uudempi, valmistui viikonloppuna:
Modan numerosta 4/2008, tytön taskullinen pitsiliivi. Eikä ne taskut ole noin vinossa/eri korkeudella, taisin ne saada noin repsottamaan kun kiskoin mallin t-paitaa tuolta toiselta olkapäältä näkyviin.

Sama takaa:
Puikot 2,5 ja 3, ja lanka oli Tallinnasta ostettua Urpy-nimistä perulaista, jossa on 50 % angoraa ja 50 % alpakkaa. Napit Näsilinnankadun Nappipuodista, niitten väri on ihan täydellinen tuohon. Liivin käyttäjän kutittamattomuuskriteeristö täyttyi kuulemma erinomaisesti. Lankoja päättäessä ja nappeja ommellessa oli mustat verkkarit jalassa. Ei hyvä idea.