sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Purppuran sävyä


tai ehkä valaistus tekee temppujaan. Päivänvalosta ei ainakaan ole kysymys.

Eikä oman pään kuvaamisesta oikein tule mitään, kamera painaa sen verran että homma on aika hankalaa. Malli on wurm ja lanka on Malabrigon Silky Merinoa, silkkiä 51 % ja merinovillaa 49 %, väri on Blackberry. Lankaa meni siinä noin suunnilleen 50 grammaa. Ihana pehmopipo, jatkuvasti silmille valahtelevan tilalle.

Sitten syntymäpäivälahjahuivi ihmiselle, joka ei pahemmin huiveja käytä. Mutta kerää niitä, etenkin jos on jotain bling blingiä mukana.

Toinen Bitterroot, lankana tämä. Puikot nelosen, ja helmet edelleen kasin hopeasisuksisia siemenhelmiä. Lankaa meni ehkä jotain 30 g.

Nolompi juttu oli että kun tein edellistä huivia samasta langasta, luulin että lanka loppui kesken. Tai kesken ja kesken, huivi jäi vaan vähän lyhyeksi. Sitten löysin kaksi kerää yhdestä lankavarastolaatikosta. Olivat ihan päällimmäisenä.

3 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Suloisia neuleita!

Laura kirjoitti...

Hauska kuvio tossa pipassa! Mulle kävi sama juttu juuri taannoin, sukkaparin 2. sukasta loppui lanka kesken (mitä ei enää kaupasta saa, kiitos Novitan), ja olin juuri joulun aikaan siivotessani bongannut 2 kerää ko lankaa kaapissani...nyt ne vaan on niin hyvässä tallessa, etten ole vielä tänä päivänäkään löytänyt niitä uudestaan tästä 46m2 tilaihmeestäni, joten jatkoin sukkaa sitten toisella värillä. Ne ei täten menekään lahjaksi vaan päätyvät mulle kotikäyttöön...GRRRRR.

Salla kirjoitti...

Kiitos :o)
Oon pipaan tosi tyytyväinen, ei tipu silmille ja on lämmin, vaikka ohut.