sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Pikkuvalmista

Pikkukokoinen villatakki, ehkä jotain 60+ cm kokoiselle. Ei ole kuultu kumpaa sorttia ja onko vielä tiedossa vanhemmillaankaan, eli pomon esikoiselle. Samaan settiin kuin nämä, lanka on Hjertegarnin Palino, 100 % merinovillaa, nelosen puikoilla. Tosi kiva lanka neuloa, uskoisin että vauvalle sopivan pehmeätä. Napit Näsilinnankatun Nappipuodista, pieniä pandoja. Ohje kaulusjakku Modan numerosta 1/2007. Kauluksen ohje vaikutti to-del-la omituiselle, mutta se asettuu tosi kivasti paikalleen.

2 kommenttia:

Salma kirjoitti...

Hei ihana uusi neuleystäväni! KIITOS hirmuisesti lähettämistäsi paketeista, juuri äsken saapui viimeisin paketti, se on aivan ihana! Kiitos! Huivi on mitä kaunein ja ah niin ihanan värinen. Mitähän lankaa se on? Tuntuu käsissä 100 % villalle, Kamena tulee mieleen. Kiitos kivasta sny-kierroksesta, raportoin blogiini kuvin paketin kunhan kerkeän. Iloista alkavaa kesää!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
ajattelin tässä laittaa sinulle viestiä, että laitoin viime kuun loppupuolella sinulle toukokuun paketin. Lähetys tulee tällä kertaa pakettina postin mokasta aiheutuen eikä kirjeenä ja siitä syystä saattaa kestää ennen kuin paketti on siellä. Matkalla se joka tapauksessa on, toiv. saapuu pian.
Mukavaa illanjatkoa!
Sny