sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Päivänvaloa!

Vaikka hieman pilvistäkin, mutta väri näyttää sille mikä se on!


Villatakki Dropsin My Honey -ohjeella, lankana Gjestalin Superwash Sport, jota ostin edullisen kilon Lankamaailmasta. Nelosen puikot, 100 %  villaa ja hyvä kierre, mutta tuo lanka ei juokse yhtään. Tuohon 5-6 -vuotiaan kokoon meni 550 g lankaa. Se, jolle alunperin tuota olin tekemässä, on venynyt ulos takista, tai hihoista. Sovitutin hihoja syksyllä ja ne olivat sekä kapeat että lyhyet, ja tuota ei kuulemma voi pitää jos ei ole jotain paidanhihaa välissä. Mutta onneksi löytyi takkia pienempi lapsi, joka ei kuulemma itse ehtinyt sovittaa, mutta äitinsä sanoi villatakin sopivan. Ainakin jonain päivänä.

Kultanapit löytyi varastosta. Näyttivät paremmalle kuin varastosta löytyneet punaiset napit, jotka olivat ihan samaa punaista kuin tuo takki. 


Tuo hunajakenno on mun makuuni mallineule. Ja samaten, oon tosi tyytyväinen tohon hihanistutukseen, se meni paikalleen kuin käsi hihaan, ja oli niin sopivan kokoinen siihen kädentielle kuin vaan voi, eli todella hyvä ohje. Ja toi ainaoikein reunus sopii tosi hyvin tuohon. Eli vois tehdä toisenkin, nyt vois tehdä ohjeessa ehdotetusta langastakin. Tuo on niin paksu, että vuorin kanssa se olis melkein talvitakki.Ei kommentteja: