sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Niin

ei oo kuvia mistään valmiista. Tosin ikuisuusprojektien äiti eli koivunlehtishaali yhdenkertaista Grignascon Merinosilkistä puikoilla numeroa 2,5 lähenee valmistumista. Olen jo reunuksen viimeisellä kerroksella ennen päättelyä, mutta kun ei voi katsoa tanssia samalla niin se pysähtyi. Tosin ottaa aivosta kun menin sitten siinä noin 40 cm neulottuani, ja nyt on noin 160 cm neulottuna, vaihtamaan vauhdissa reunuksen helmineuleen ainaoikeaksi. Haloo!?! Pitää sitä sitten käyttää runtussa niin ei näy.

Taikasormista tarttui mukaan neulahuovutusneuloja, kun kummilapsi osaa niin jos se näyttäis miten se käy kun on oma neula. Ja lankaa tarkoitukseen. Sitten yhdet villatakkilangat kummilapsen veljeä varten. Sitten loput mun Tapestryistäni on tulleet Lankaideaan, niin ei lopu kesken Titianin teko. Ja siellä oli semmoista Manos del Uruguayn silkkivillaa, joka oli varmaan kaunein ikinä näkemäni väri. En kerro mikä ettei kukaan mene ja osta pois sitä. En ostanut mutten tiedä kauanko pystyn olemaan ostamatta.

Melkein on neuleplääh mutta uskoisin sen johtuvan siitä kun oon lukemassa tenttin (tai siis kahteen) ja ei oikein uskalla olla lukematta niin yrittää olla neulomatta. Olen joutunut hämmästyksekseni toteamaan että Kalevala kulkee. Oikeesti. Ehkei peruskoulu olekaan oikea paikka sen lukemiseen ekan kerran. Kai mulle käy Seitsemän veljeksen kanssa samoin... joudun nielemään vuosikautisen inhoni sitä kohtaan. No joo, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Niin ja on tässä vähän muutakin menossa... ehkä siitä joskus jotain.

Mutta pakko on kuitenkin leuhkaista, että kesällä mennään tänne. On talo vuokrattuna kahdeksi viikoksi. Tuosta radasta huolimatta, ei sen takia. Ja kun kuvattomuus on tyhmää niin tässä kuitenkin sitten yksi. Italiasta. Firenzestä. Palazzo Pittin takaa Bobolin puistoon päin.

2 kommenttia:

hekku kirjoitti...

Keskivertoa kateellisempana täällä kuvittelen, kuinka kiva loma teillä onkaan tulossa... HUOH!

Salla kirjoitti...

Itekin on vähän ettei usko tota juttua... kun siitä on puhuttu niin kauan ja kunnon hämäläiset kun ei mitään tahdo saada aikaan :o)