keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Etana täällä - viimeistelykeijua ei vaan näy

Ja tässä on molemmat hameet, tai siis alus- ja päällyshame. Mä en yhtään muista kenellä se kamera oli siellä pikkujouluissa. Niin että parvekkeella sitten kuvattuna tuulettumassa olevat vaatteet. Tai siis yläosa oli tää vanha juttu. Tommonen polyestertafti on mainio kangas, ei edes rypistynyt.
Hyvät oli kalaasit, mahtoiko kukaan siellä saada juomalippujaan käytettyä. Kävisköhän ne jossain baarissa myöhemmin... sitten kun tulee seuraavan kerran jano. Ehkä vuonna 2016. Livemusiikkia ja bändin kovimmat nimet oli Marzi Nyman ja Zarkus Poussa ja solisteina oli Ismo Alanko, Hanna Pakarinen ja Veeti Kallio.
Aattelin parantaa kaikki tapani joululomalla. Vielä kaks työpäivää tänä vuonna ja sitten takasin loppiaisen jälkeen. Jos vaikka viimeistelykeiju on pukin pajalla urakkahommissa ja tulee sitten joulun jälkeen käymään mun kämpillä. Joululahjat tulee sitten kaupasta.

2 kommenttia:

Mirabella kirjoitti...

Hiano on hame, oli varmaan näyttävä kokonaisuus! Ehtisköhän joku pyhien aikana viimeistelemään minunkin työt, voisin itte alottaa vihdoin sen ponchon jota varten on langat maannu kassissa jo iänkaiken....hyvää joulua!

Salla kirjoitti...

Mä ajattelin, että tänä vuonna saa ostaa vaan ne loput Titianiin menevät Tapestryt (3 kerää) ja jos ei aikuistenoikeesti ole värisopivia varastossa niihin sen kirjontakuvioihin niin sit voi ostaa niitä. Muuten pitää neuloa varastosta. (juu juu...) Hyvää alkanutta vuotta 2009 sinne.