sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Muir pingottuu

niin että tulee täällä jotain valmistakin. Joskus. Kun se kuivuu ensin. Siitä tuli kyllä sangen suuri... pingotin sen vanhemmilla vanhaan sänkyyni, joka on 80x200 ja nippa nappa riitti. Tähän sit lohdutuksena se seuraava suvussa viljeltävä sananlasku: "ei iso sisältänsä kaara".
Baskeri meni purkuun kun se oli liian matala. Eikä erityisen hieno "pitsi"kuviokaan, enemmän ne näytti kirkkoveneille... Ehkä jostain löytyy erimoinen malli ennen kesää.

Tuossa sitten se joulupakettilanka. Ihana, semmoinen ettei siitä tarvi mitään tehdä, aika kuluu kivasti silitellessä. Rekvisiittana puolet toista lahjaa, Taikaa , ja taustana vielä remontin jälkeen puhtoinen parveke... (Juu meillä on siniset kaiteet edelleen, kun "niistä on niin tykätty" sanoi arkkitehti ja kukaan ei yhtiössä tunnusta päästäneensä moista suustaan. Tosin ne näyttää ihan makeille nyt. Vähän sellainen "heja Sverige" tunnelma kun sinikeltaisessa talossa asuu.)

Silittelylangoista... tapasin uuden tuttavuuden Lankaideassa kun kävin kysymässä lisää Tapestrya Titianiin. Manos (?) Sulka... semmonen että hyrisemään laittaa ihmisen. Kaupan toinen asiakas nyrpisti "joo, mutta värejä puuttuu". Öö... no ei ollut pinkkiä eikä limeä eikä persikkaa eikä sanonko mitä. Melkein kysyin että "kysyinkö sulta jotain ja mitä väreillä on tekemistä sen kanssa mille jokin tuntuu senkin tyhmä ämmä". Toivottavasti sen neule menee pilalle.

Ei kommentteja: