sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

SNYn loppu ja muutakin sälää

Paketti retkeili postin kyydissä Saksasta, ja en ehtinyt heti hakemaankaan (kesäjuhlat... köh). Mutta, ystäväni oli Kleine Masche, vielä kiitos mukavasta kierroksesta sinulle! Viimeisessä paketissani oli neulelehti (heti löytyi neljä mallia tehtäväksi, yhtenä kannen raitaliivi), Karisma-lankaa, jonka väri on ihana sammaleenvihreä ja joka tuntuu ihanalle sammaleelle, pikkuvirkkuukoukku, kuorintakinnas, ja ihana passionhedelmä-aprikoosi vartalovoide. Tuo lanka on ihana, sellainen, jota silitellään.

Pari ikuisuusprojektia on tullut valmiiksi, Moda 4/2010 numerosta pitsiraitapusero vitosen puikoilla Debbie Bliss Amalfista, joka on 70 % puuvillaa, 15 % viskoosia, 10 % pellavaa ja 5 % silkkiä. Langan ostin värin takia. Pusero jäi roikkumaan ja odottamaan sivusaumojen ompelua ja lankojen päättelyä. Jostain syystä sivusaumat kiertävät :o( ja mallissa on jotain vikaa. Siis mulle jotain vikaa.
Muutama ompelujuttu on kesken, mutta surautin pitkään puolivalmiina olleen mekon ylä- ja alaosat yhteen (taisi mennä vuosi tähänkin...). Malli on Yoshiko Tsukiorin mekko- ja tunikakirjasta, kangas joku pellavasekoite Eurokankaan kilolaarista.
Jotain vikaa tossakin on. Mutta kuvasta tuli hauska, räpsin parvekkeella menemään kun tuuli pyöritteli mekkoa. Pääntie on jotenkin viallinen. Tai sitten en ole japanilaisvaatteiden mallien lajia.

Linkki

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva että paketti tuli, vihdoin ja viimein! Pelkäsin, että se on hukkunut jonnekin matkalla. Oli kiva olla snysi :)

Olet tehnyt upeita töitä, hienoa! :) Aurinkoista kesää sinulle!
kleine Masche