lauantai 23. marraskuuta 2013

Time flies

when you have fun knitting. Ja muuta sellasta. Joo, valmista on, mutta tänne ei niitä oo saanut laitettua.

Sukat. Nuoriso on näppärää ottamaan jopa omista jaloistaan kännykkäkuvia, ja kuvaaja antoi julkaisuluvankin, kiitos. Itse en saa edes omasta päästäni kunnollista kuvaa. Tilauksesta nämä sukat Modan numerosta 8/2013.


Lanka Gjestal Silja, 80 % villaa, 20 % polyamidia, puikot 2½ ja 3. Vaikka itse sanonkin, yllättävän hyvin kulki kirjoneule. Johtunee siitä että lanka on ohutta ja puikot samaten ja sukan ympärys on aika pieni, joten mun h-tin kirea käsialani ei haittaa. Ja tossa ei pitkästy neuloja, vaikka piti tehdä kaks samanlaista, vartta tuli vähän silleen tyyliin suden kuraa. Ainoa on toi pitkä joustinneule, se käy tylsäksi. Onneks junioreilla ei ole jalka mikään 48 joten jalkaosan saa kuitenkin suht kivuttomasti tehtyä. Puikoilla on samanlainen varsi päättelyä vailla, säärystimet on tilattu samalla kuviolla.


Tuo vaaleampi harmaa näyttää kuvassa aika ruskealle, mutta harmaata se on.

Ja koiraa taas kiusataan. Puetaan sille joku tyhmä kauluri, mutta koira ei kyllä antaudu ihan helposti kuviin, silleen että saat sitten tyytyä johonkin räpsyyn kun koiraa ei tod kiinnosta. Kuva on huono, mutta langan väri on tossa kuvassa todella lähellä todellista. N8 for the win.
Lanka Madil Absolute, 70 % villaa, 30 % kashmiria. Nelosen puikot ja malli tämä, sain Eiran lankojen ohjelehden Kerästä. Ehkä ihaninta mitä kaulassa voi pitää kylmällä. Lanka on viime joulukuussa täältä ostettua, ehkä yks hassuimmista lankakaupoista missä oon ollut, silleen että liikahda, ja hautaudut lankaan. Sijainti Campo de' Fiorille menevän kadun varressa on loistava hortoilevalle lankaturistille.

Sitten kaiveleen kuvafilejä jos löytyis kuvia muista valmiista. Jos ei löydy niin uusia kuvia ottamaan huomenna.Ei kommentteja: