keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ulkoistettua valokuvausta

Nuoriso kun kuvaa meitsieitä, niin ne näppärästi kuvaa huivin kaulastaankin. Tuo unohtui kuvata, joten tilasin sitten kännykkäkuvan omistajalta.

Moebiuskierretty tuubihuivi yhden silmukan helmineuletta, innoitus jostain (Ravelry?), missä oli GAPin huivista innoituttu. Lanka on Hjertegarnin Chunky, 98 % babyalpakkaa ja 2 % polyamidia.  Tuo lanka ilmeisesti kutittaa vain niin vähän että sitä pystyy käyttämään. Vyötteessä luki että puikot nro 15, ja minä olin että höpö höpö kyllä se kasin puikolla neuloontuu. Sitten hain ne viidentoista puikot, kun kasilla tuli huopaa. Olis varmaan voinut sillä vettä kantaa jos olis kulhon muotoon neulonut. Silmukkamäärää en enää muista, olisko ollut 41 tai jotain muuta sellaista.

En oo erityisesti ruskean ystävä (tai siis en ollenkaan) mutta tuollainen kaarnainen on tosi monipuolisesti kaikkeen muuhun sopiva väri. Vai olisko se nutria?

Numeron 15 puikoilla on kamalan raskas neuloa. Ne halot painaa, ja peukalo ja etusormi uupuu tosi nopeasti, peukalonhankaan saa jopa suonenvedon noilla. Mutta ei tuota lankaa pienemmillä kannata neuloa, isoilla puikoilla tulee ihanan ilmavaa.

Ei kommentteja: