sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Villahuivia kesää kohti

Kuvaaminen vaan kesti. Metalouse-huivi nelosen puikoilla. Kävin ihan Helsingissä asti lankaa etsimässä (ihan kuin tarttis, ottaen huomioon kotikulmien valikoimat), kun huvitti mennä Priimaan kun en ollut sinne Mäkelänkadulle vielä osunut. Ja siellä oli talvialen loppupäivät.

Ohjeessa on käytetty Noroa. Jostain syystä en niistä langoista tykkää, arvostan kyllä ideaa ja siitä oon nähnyt hienoja neuleita. Mutta ei ole mun lankaa eikä mun väritystä niissä. Onneks se ei ole maailman ainoa lanka :o)


Tämä huivi on tehty Araucanian Rancosta (75 % villaa, 25 % polyamidia) ja Debbie Blissin Andesista (65  % baby alpakkaa, 35 % mulperisilkkiä). Polyamidi on päässyt todella hienoon seuraan, mutta mun mielestäni toi Ranco on ihan liian kaunista sukkiin. Johtuu varmaan siitä kun en käytä villasukkia kengissä vaan kotona niin en noin ohutta lankaa miellä sukkalangaksi.

Metalouse on kivannäköinen huivi, hauska idea, ja hyvä ohje neuloa. En kauheasti tykkää kaareutuvista huiveista, mutta onneks tuossa on hyvin hillitty se kaareutuminen.

2 kommenttia:

Ingi kirjoitti...

Kiva malli ja niin kauniinvärinen!

Salla kirjoitti...

Kiitos, tykkään kanssa!