sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Jotain eloa

tähänkin areenaan. En ole lopettanut tekemistä, en vaan ole saanut kuvattua saati tänne mitään. Kameralaukku kerää pölyä, ja keskenerisiä töitä tulee lisää nurkkiin. Tai sohvalle, josta kaikki kadonnut löytyy, jos ei päältä niin tyynyjen välistä ja takaa. Kuten esimerkiksi kameran johto.

Mutta. Kaverille syntymäpäivälahjaksi sukat Järbo Garnin Mellanraggista. Malli on Retro Rib Sock Interweaven Favorite Socks-kirjasta.


Samasta kirjasta sitten Austrian Socks Regia Silk 4-fädig -langasta, jotka neuloin Fb:ssä yhden sukkaryhmän sukkavaihtoon. Vähän noissa on sävellystä, kun hoksasin vasta kantalapun tienoilla että tuossa kuviossa pitäis mennä silmukat toistensa yli symmetrisesti. Olin vaan huiskinut menemään kun sain juonen päästä kiinni.

 Kuvan nurkassa kurkistaa syklaamit, jotka kukkivat edelleen, ja kuva on otettu elokuussa. Niistä tulee mieleen Rooma joulukuussa.

Sukkien pohjan tein kiertäen silmukat. En oo ihan varma oliko hyvä idea. No, sukat ei varsinaisesti ole mun juttu, kaksi samanlaista on melkein liikaa mun keskittymiskyvylleni. Tosin tuossa mallissa oli riittävästi haastetta että jaksoin loppuun asti.

Ei kommentteja: