torstai 19. heinäkuuta 2018

Ompelutöitä

Tuli valmiiksi ihan oikeasti hyödyllinen juttu, joka on ollut harkinnassa aika kauan. Ja se on roikkunut senkin takia etten ole löytänyt hiusvarastoa, jota olen jemmannut täytteeksi. Nyt ne löytyy tietenkin kun ompelin tuon valmiiksi.


Tuo neulatyyny oli olemassa tuollaisena ensimmäisessä elämässään, sitten kyllästyin tuohon metallirenkaaseen ja vaihdoin tilalle kuminauhan. Se kuminauha kuoli sitten, ja tuosta tuli suht turha, koska neulatyynyyn käsivarressa tottuu niin että yrittää neuloja hauikseen.

Sisällä on alkuperäinen neulatyyny ja kaksi poninhäntää. Hiuksia olisi enemmän mutta yksi ponnarillinen on tallessa. Jossain. Kangas on vintagepuuvillaa, taas niitä PMKn näytepaloja. Olisi tuota punaista ollut koko neulatyynyksi, mutta vähän tilkkua noin. Kangas on vähän liian paksua/harvaa, mutta teen joskus taas uuden. Kun se yksi ponnari löytyy.

Sitten Eurokankaan palalaarista löytynyt viskoosi, kaava Modan numerosta 3/2010. Ei tuo niin kauaa tekeillä ollut, mutta kuitenkin pitempään. Äitini löysi kankaan, kaavan ja kopioidun ohjeen jostain omasta jemmastaan, ja minä sanoin että voin ommella jos saan leikatut kappaleet. Nyt on ainakin sopiva sää tuollaiseen.


Ei kommentteja: