keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Kun saa harsinlangat pois

niin on aika valmista.
Viime keväänä tuo tuli tehtyä muuten, mutta napinlävet odotuttivat itseään. Keväällä ja kesällä ne näkisi tehdä, mutta villasekoitekangas syliin viime kesänä ei ollut kovin houkutteleva ajatus. Joku aurinkoinen syyspäivä tein sitten napinlävet ja ompelin napit, mutta ne harsinlangat olivat edelleen siinä.
Sekä hameen että takin/pitkän jakun kaavat siitä yllättävän käyttökelpoisesta ikivanhasta Modasta 3/98, mutta raskaalla kädella muokatut. Kangas Eurokankaan palalaarista, vuori saman kaupan "5 euroa niin täysi muovikassi kuin vain saa tungettua". Taitaa vuori olla verhosatiinia, tuskin tuota tulee pidettyä niin paljoa että kulutuskestävyyden rajat tulis vastaan. Bling-napit oli Merlettosta, vahinko kun sitä ei ole enää.
Metallilankaa kankaassa, sakset oli pakko teroituttaa kun oli leikannut kappaleet, ei pystyneet enää oikein mihinkään. Ja tuossa on painoa ihan uskomattoman paljon, ja painon on pakko olla kankaasta. Noissa Chanel-vibaisissa kankaissa on jotain niin kiehtovaa, jppa tuollaisissa jossa on vähän vaaleanpunaisesta aavistusta.

Ei kommentteja: