tiistai 30. huhtikuuta 2019

Projektipussi kuten hienosti sanotaan

Aika selkeä kässypussihan tämä on. Väri on petrooli vaikka siniselle näyttää.


Kierrätysmateriaalien juhlaa, kaikki on mun lempikaupastani Nextiilistä. Päällisen oli joku leikannut kahdeksi palaksi, otin sen alunperin mukaan ajatuksena tehdä riepukassi. Puuvillasatiini kuitenkin on vähän jäykkää, ja projektipussi voi olla vähän tukevampikin.





Vuori oli selkeästi koristetyynynä elämäänsä viettänyt. Nauhakuja on sinisestä kankaanpalasta, joka on hajusta päätellen jotain puuvilla-polyesteriä, silittäessä haistelin. Tuohon meni 5 cm pala reunasta, lopusta voi riepukassin tehdä.

Kiristysnauha on sutaasinauhaa, jota mulla on nyt aika reilusti lisää, kun katsoin ettei siinä niin kauhean paljon ollut kelalla, mutta taisi sitä olla jotain 10 m... Stopparit on metallia, sopivat mun mielestäni väriltään tuohon.

Katselin vähän inspiraatiota netistä, tuossa on 34 x 34 cm palat, ompelin pohjaan kulmat niin että tuossa on n. 6 cm pohjaa. Tuo nauhakuja noin tehtynä yläreunaan on ihan paras, tulee automaattisesti siihen kun päällisen ja vuorin ompelee yhteen. Kääntöaukko vuorin sivusaumassa, ompelin käsin umpeen, kun vuorissa oli ommeltua saumaa ja taitetta jo valmiina.

Ei kommentteja: