lauantai 5. marraskuuta 2022

Mitäs kaikkea teinkään

 ja mistä olen muistanut ottaa valokuvan. Kaikki on puhelimessa sekaisin keskenään. 

Tästä muistan sen että se on viimeksi valmistunut... Pusero Malin-mekon kaavalla Mekkotehtaan Helmat-kirjasta. Kangas Eurokankaan viskoosilaarista. Mielestäni oikein onnistunut pusero.

Sitten toinen pusero Eurokankaan viskoosilaarin löydöistä. Ottobre 5/2020. Pesun jäljiltä rypyssä, kun taisin ruokaa siihen sotkea. Ja mulla on nyt silityslautaongelma: vaihdoin ison perinteisen pöydällä pidettävään, joka on tosi kätevä kun ompelee, muttei niin kätevä kun pitäis hiha silittää pesusta tulleesta vaatteesta.
 
Kesällä oli rippijuhlat, ja lahjan löysin huutokaupasta, eikä lahjalla ollut enää alkuperäistä pakkausta mukana. Pinterestistä löysin kivan pussukan ohjeen. Varastosta löytyi silkkiä, ja vähän muokkasin kiinnitystä, ja tuli mielestäni kiva. Helmien uskoisin viihtyvän siellä.
 
Nuorisolaissukulainen tiedusteli että onnistuisiko pari lämmikettä, toiseen sain mallikuvan ja toinen kuvailtiin puhelimessa. Sellaiset niinkuin lapaset muttei kiinni päästä eikä peukaloa. Tuli sellaiset mitä tarkoitettiin, ja tein toisetkin kun kämppis lainasi niitä kanssa. 

1 o 1 n joustinta, 3½ puikoilla, kahdella langalla: Alpaca Soxx ja Super Soxx, lähikaupastani Nurjasta. Alpakkaa, villaa ja polyamidia. 
Sitten se toinen, samoista langoista, nelosen puikoilla ja puolipatenttia. Mallina tilaajan sisko, joten piilotin kasvot.
Keväällä neuloin myös toiset Poet-sukat, Nurjan Merinosockia, puikot kolmosen.
 


Ei kommentteja: