maanantai 20. huhtikuuta 2009

Jotain ihan muuta

kun neuleet ei etene. Pitäis varmaan kaivaa kaikki ufot esiin ja katsoa mitä siellä oikein on. Jos innostuis jostain erityisesti.
Kuvasin pari helmikurssin tuotosta. Oman käden kuvaaminen on aika hankalaa, ja kuvatessa tuli kauhea ajatus että kamerassa on jotain vikaa kun se ei tarkenna olleenkaan... Kummasti kuitenkin takana näytöllä näkyi ihan ookoo kuva... ?!?!? No joo, kun se kuvausasento oli aika outo ja jostain syystä sitten katsoin etsimeen yli silmälasien. Juu ei tarkenna, ei se kamera yhtäkkiä tajua, että kuvaaja ihan itse lisäsi hyvän likinäön päälle, joka sitten olis pitänyt hoitaa pois.
Mutta, puuvillalankaa ja keraamisia helmiä. Jotka sitten kannattaa pestä ennen käyttöä, sisällä on aika reilusti valkoista pölyä, joka tulee sitten nyörin mukana ulos. Ja kuten näkyy, mustan kuvaaminen on aina yhtä palkitsevaa. Niin, on niissä helmissä sellainen pronssinsävyinen kiehkura koristeena.


Ja sitten pääsiäiskrookus, punaisia ja keltaisia ja oransseja kympin lasihelmiä kukkaan ja vihreitä lehtiin. Innostuin siitä hyrrästä niin että lehdet kasvoi vähän turhan isoiksi, mutta oikeesti on sangen huikeeta kun helmet kiipeää "itsestään" ylös metallilankaa.

Ei kommentteja: