keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kaunista harmaata

oli huhtikuun SNY-paketissa. Laatikko oli sävyyn hopeanharmaa ja siellä oli vallan kaunista sisällä. Neljä kerää vaaleanharmaata Maijaa ja vyyhti tummemman harmaata Kamenaa, suklaakahvia (heti keitin ja olipa hyvää!) ja Fazerinaa, joka katosi sitten melkein saman tien. Viimeinen pala jäi kahvin seuraksi. Ja huhtikuu-kortti sitä samaa sarjaa, joka on paketissa tullut mukana jo helmi- ja maaliskuussa. Äärettömän viehättävä vanhantyylinen kuva.
Kiitos kaunis, hyvä SNY, harmaa on todella kaunis väri, ja villalangassa erityisen kaunis. Kamenaa en ole koskaan neulonut, olen vain ihastellut kaupassa miten sileää villaa se on. Tuo voisi olla pitsikaulahuivi isona, sellainen noin 20 cm leveä.

3 kommenttia:

hekku kirjoitti...

Sain joskus SNY-paketissa Kamenaa (köh!köh!) ja siitä on tullut yksi suosikkilangoistani. Se tuntuu aavistuksen karkealta vyyhdellä, mutta neuloessa se on todella miellyttävää ja valmiina ihan superia :)
Harmaa paketti kuulostaa ihanalta!

Anonyymi kirjoitti...

Olen tyytyväinen että paketti miellytti =)

Salla kirjoitti...

Hekku: ai niin... köh köh... Nyt oikeesti ihmetyttää etten oo Kamenaa itelleni koskaan ostanut, silitellyt vaan. Kai se on että maailmassa on niin monta lankaa, ettei sit kaikkiin ehdi ryhtyä.
SNY: juu, kiitos vielä. Siihen kahviin tuli muuten riippuvuus.